Ali bi zaradi lastnosti svojega zodiakalnega znamenja preživeli, če bi se znašli v grozljivki?

2d2d6f0f1fc66e2f2fd195cc71d4ed0f

 

Ste ena tistih oseb, ki uživa v gledanju grozljivk? Če ste ali pa tudi ne, vam bo gotovo zanimivo izvedeti, kako bi končali v grozljivki glede na vaše zodiakalno znamenje. 🙂

Včasih na spletu naletim na članke, ki so mi zelo zabavni. Tudi tokrat je tako, zato si ne bom izmišljevala, da sem si celotni zapis zamislila sama, ampak vam bom raje priznala, da sem ga prevedla. Napisala ga je Chrissy Stockton, za spletno stran http://thoughtcatalog.com/. Seveda pa sem morala dodati nekaj svojih ocvirkov. 😉

Oven
(21. marec do 19. april)

Pravilo, da ni dobro raziskovati čudnih zvokov v kleteh, gozdu, na podstrešju… je bilo naravnost ustvarjeno za ovne. Ovni so namreč pogumni in avanturistični, včasih tako zelo, da jim to celo škodi. Ko po svetu razgraja morilec, ne bodo previdno in varno počakali nekje v skritem kotičku, ampak bodo šli ‘na lov’. Seveda jih bo to slej ali prej stalo glave.

Bik
(20. april  do 21. maj)

Biki bodo zdržali skoraj do konca grozljivke, a njihova poguba bo njihova neodvisnost. Slej, ko prej jim bo nekdo rekel, kaj morajo narediti, da bi preživeli in takrat si bodo mislili ‘WTF’, meni že ne bo nihče ukazoval!, in naredili po svoje. V grozljivkah pa je varnost v skupini. Veste kam pes taco moli?

Dvojčka
(22. maj do 21. junij)

Dvojčki bodo skoraj gotovo med prvimi, ki se bodo v grozljivki poslovili. V vseh vidijo predvsem dobro, zato se bodo hoteli z morilcem pogovoriti ali celo spoprijateljiti. To pa le-temu najbrž ne bo všeč. Torej dvojčki… počivajte v miru.

Rak
(22. junij do 22. julij)

Prijazni raki bodo v grozljivki morda celo preživeli, če se bodo le obkrožili z nekaj svojimi iznajdljivimi in močnimi prijatelji, samim pa jim najbrž ne bo uspelo. Raki so namreč ljubimci in ne vojaki. Če pa bodo že umorjeni, pa bodo najbrž med tem, ko bodo počeli nekaj zabavnega, kot polnočno kopanje ali ljubljenje z njihovim dragim/drago.

Lev
(23. julij do 22. avgust)

Nič nenavadnega ne bi bilo, če bi se na koncu izkazalo, da je ravno lev morilec v grozljivki. Dovolj pametni in iznajdljivi so, da bi jim to lahko uspelo. Ob enem pa jim je všeč pozornost, ki bi jo s tem dobili. V grozljivki torej bodite le pozorni, če boste imeli v družbi kakšnega leva.

Devica
(23. avgust do 22. september)

Devica ne bi nikakor mogla preživeti v grozljivki. Težko je verjeti, da bi se praktična devica sploh znašla v sceni, kjer se dogajajo grozljivke. Nikoli se ne bi izgubila na zapuščeni cesti, nikoli ne bi začutila potrebo po raziskovanju čudnih krajev ali zvokov, zagotovo ne bi kupila hiše v kateri straši. Posledično bi jo verjetno spoznali samo v kakšni manjši vlogi, da bi potem lahko spektakularno umrla.

Tehtnica
(23. september do 22. oktober)

Za razliko od device, bi tehtnica v grozljivki najbrž preživela. Tehtnice imajo namreč ljudje preveč radi, da bi lahko bile tarče kogarkoli, pa tudi pametne so dovolj, da bi se znašle, če bi prišle v tako situacijo.

Škorpijon
(23. oktober do 22. november)

Tudi škorpijoni bi v grozljivki preživeli, a le zato, ker bi se borili na življenje in smrt. Grizli bi in praskali, šli čez trupla, naredili čisto vse, da bi na koncu grozljivke ostali živi.

Strelec
(23. november do 21. december)

Čeprav imamo najbrž vsi radi strelce, vseeno obstaja velika možnost, da v grozljivki ne bi preživeli. Bili bi komični vložki, ki bi s svojimi zabavnimi šalami pomirjali situacije, na koncu pa bi umrli na grozovit, a smešen način.

Kozorog
(22. december do 20. januar)

Kozorogi ne bi preživeli v grozljivki. Že res, da so iznajdljivi in pametni, a imajo težave z všečnostjo. Bili bi npr. računovodje, ki bi jih ubili po tem, ko bi se zdrli na simpatično starko, ker je vse počela prepočasi in marsikdo bi jim to celo privoščil.

Vodnar
(21. januar do 18. februar)

Vodnarja bi najbrž ubila njihova nagnjenost k temu, da hočejo pomagati drugim. Oni so tisti, ki bi se ustavili, da bi pomagali ženski v avtu, ki je obstal ob cesti zaradi počene gume ali pa bi pobrali štoparje… in tako bi jih umorili.

Ribi
(19. februar do 20. marec)

Ribe bi grozljivko verjetno preživele. Zakaj? Ker bi bile tihi geniji, ki jih pravzaprav niti ne opaziš do konca. Ribe so kreativne in navadno podcenjene, zato bi zagotovo našle skrivališče, kjer jih ne bi našli, znale pa bi tudi ubiti koga, če bi bilo to potrebno.

Čeprav lahko skozi tale članek ugotovite, da bi nekatera znamenja imela več možnosti za preživetje kot druga, pa ne skrbite, vsi imate možnost za preživetje. 😉

Moj nasvet je, da se, če se znajdete v grozljivki (kdo ve, kaj vse nas lahko doleti 😛 ) držite skupaj in se obkrožite s čim več prijatelji različnih znamenj, skupaj najdete rešitev in tako uženete groznega morilca, da mu ne bo niti jasno, kaj se mu je zgodilo. 😉

 

Varen in zabaven dan vam želim. 😉

Z ljubeznijo…

Destinnna

En odziv na “Ali bi zaradi lastnosti svojega zodiakalnega znamenja preživeli, če bi se znašli v grozljivki?”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja