Povej mi, kaj si po horoskopu, pa ti povem kateri zlobnež si

9bf8bd6eb916c55c6124dfa9779eb163

 

Ljudje se navadno zavedamo, da imamo pozitivne in negativne lastnosti, toda tiste slabe želimo skriti tako pred drugimi kot pred sabo. Kar nekako težko jih je priznati. Zato sem enostavno morala z vami deliti sličico na kateri so negativne značilnosti posamičnih astroloških znamenj predstavljene skozi Disneyeve zlobneže in tako celo potencirane, a na zabaven način. Tako se lahko ob njih celo nasmejimo.
Pa ne vzemite vsega čisto resno, saj so le redki pripadniki vašega in drugih znamenj tako grozni, kot so tile zlobneži. 😉

Oven – Cruella De Víl

Cruella De Vil je zlobnica iz risanke 1001 dalmatinec. Cruella-De-Vil-676x1024Želela je ujeti uboge kužke in jih spremeniti v svoj plašč.
Cruella De Víl je sebična, nepotrpežljiva in kruta. Med tem, ko ovni morda ne veljajo za tako zelo krute – čeprav tudi znajo biti, pa zanje gotovo velja, da so pogosto sebični (čeprav po drugi strani radodarni) in nepotrpežljivi. Vse hočejo takoj zdaj, in da bi to dobili, rinejo tudi z glavo skozi zid.

Bik – Hades

hades

Hades, bog podzemlja, je nastopal v risanki o Herkulu. Had že sam po sebi ne velja ravno za pozitiven lik niti v grški mitologiji, je pa v vsakem primeru nepogrešljiv, a v risanki Herkul, je še toliko hujši.
Herkulov Hades je nagle jeze, neprilagodljiv in manipulativen, te značilnosti pa pogosto pripišemo tudi bikom. Še posebej neprilagodljivost, saj s svojo trmo lahko izsiljujejo do obisti. Glede na to, da so biki pogosto privlačni, pa jim tudi manipuliranje z drugimi nikakor ni tuje.

Dvojčka – Ursula

ursula

Ursula je morska čarovnica iz risanke Ariela, mala morska deklica. Arielo prinese okoli in ji želi ukrasti njen glas, potem pa še njenega princa.
Morska čarovnica je izumetničena, izredno preračunljiva ter oseba, ki ji nikakor ni moč zaupati. Tudi dvojčki znajo biti plitvi in izumetničeni, saj jih pogosto, kljub njihovi visoki inteligenci, pogosto zanimajo samo površinske stvari in preveč dajo na svoj izgled, ker so nekateri dvojčki nagnjeni laganju, pa jim je tudi težko zaupati.

Rak – Zlobna kraljica

zlobna kraljicaZlobna kraljica iz Sneguljčice in sedem palčkov je ultimativna zlobnica. Samo zato, ker želi biti najlepša v kraljestvu, želi svojo prelepo in prijazno pastorko ubiti, najhuje pa je to, da ji skoraj uspe.
Zlobna kraljica je plitva, samovšečna in absolutno preveč obremenjena z izgledom, poleg tega pa je še zelo muhasta. Takšni so pogosto tudi raki, tukaj lahko še posebej izpostavimo muhavost in čustvenost, ki je izredno značilna za rake.

Lev – Pepelkina mačeha

cinderella-movie-evil-stepmother

Ko Pepelkin oče umre, naredi njena mačeha vse, da dekletu čim bolj oteži življenje. Celo v kuhinjo jo preseli, kjer mora Pepelka spati v pepelu in delati kot služabnica, da zadovolji vsem njenim muham in muham njenih pravih hčera.
Pepelkina mačeha je egocentrična, pompozna in netolerantna. Prava levinja. Levi naj bi namreč bili zelo samovšečni in egocentrični. Vidijo samo svojo korist, ob enem pa se vedejo in želijo, da bi se tudi drugi do njih vedli kot do aristokracije.

Devica – Mama Gothel

Mother_Gothel

Mama Gothel je Motovilko ugrabila kot dojenčico kralju in kraljici in jo je zaprla v visok stolp, kjer jo je lahko obiskovala samo ona. S česanjem njenih las je namreč ostajala mlada.
Mama Gothel je pretirano kritična, groba in neiskrena. Podobne so tudi device. Preveč so zahtevne tako do sebe kot do drugih, kar jih vodi v pretirano kritičnost in grobost. Njihove besede znajo včasih zelo boleti.

Tehtnica – Yzma

yizma

Yzma je bila svetovalka cesarja v Cesarjevih novih oblačilih. Spletkarila je za cesarjevim hrbtom in na vsak način želela vplivati nanj.
Yzma je samovšečna, izredno popustljiva sama do sebe – ne pa do drugih, in neodločna. Takšne so tudi tehtnice. Rade imajo lepe stvari in pogosto vidijo sebe kot zelo lepe in privlačne (no ja, saj pogosto tudi so). Svojih napak ne opazijo, njihova neodločnost pa je legendarna.

Škorpijon – Jafar

Jafarrmdd

Jafarja spoznamo kot mogočnega in zlobnega čarovnika v Aladinu, ki mladeniču greni življenje in mu na vsak način želi ukrasti čarobno svetilko z duhom v njej.
Jafar je zelo lačen moči, zamerljiv in kompulziven, takšni pa so tudi škorpijoni. Najbolj od vsega si želijo, da bi osvojili svet, hitro in za dolgo zamerijo, če človek naredi nekaj, kar jim ni po volji, ob enem pa so tudi precej nepremišljeni.

Strelec – Gaston

gaston

Gaston je zoprni snubec Bell iz risanke Lepotica in zver. Bell želi zase, ker je lepa, ob enem pa ji spodnaša, da bere, in da je pametna, ker se to bojda ne spodobi za žensko. Na koncu pa celo nahujska celotno vas proti zveri, ki jo ti potem skoraj ubijejo.
Gaston je netakten, egoističen in nepreviden, nekaj takega pa bi lahko rekli tudi za strelci. Strelci so namreč zabavni, vendar njihove opazke nikoli niso taktne. Pogosto gledajo samo nase, njihova neprevidnost pa jim lahko prinese kar nekaj težav.

Kozorog – Kapitan Kljuka

kljuka

Kapitan Kljuka je največji nasprotnik Petra Pana. Bil je prvi, ki je napadel Petra Pana v Deželi Nije, ko pa ga je ta premagal in je njegova roka pristala v krokodiljem trebuhu, pa ga je dokončno zasovražil in od takrat ves čas spletkari, kako bi se znebil njega, pa tudi njegovih prijateljev.
Kljuka je maščevalen, zamerljiv in trmast, kar precej podoben kozorogom. Kozorogi so namreč preračunljive sorte, ob enem pa se jim maščevanje zdi zelo sladko. Tudi trmasti so, in če se jim enkrat zameriš, boš težko prišel iz nemilosti, takrat pa ti lahko naredijo tudi kar nekaj težav.

Vodnar – Dr. Facilier

1815051-dr_facilier_1024x768_289197

Doktorja Facilierja spoznamo v risanki Princesa in žabec. Je vodoo čarovnik, znan kot mož sence, ki želi zavzeti New Orleans s pomočjo prijateljev s senčne strani.
Je maščevalen, brez obžalovanj in poln nasprotij. S temi značilnosti ga lahko označimo za vodnarja, tudi vodnarji znajo namreč biti zelo maščevalni. Le redko obžalujejo, ko kaj naredijo, tudi če komu naredijo kaj slabega, s svojo drugačnostjo in posebnostjo pa so gotovo polni nasprotij.

 Ribi – Kraljica Src

DisneyQueenHearts

Kraljica Src je klasična zlobnica iz risanke Alica v Čudežni deželi, kjer hoče za vsako malenkost vsem sneti glavo, ima nenormalne zahteve in se obnaša kot majhen otrok. Tudi Alica zaradi nje skoraj izgubi glavo.
Kraljica Src je preobčutljiva, v resnici slabotna, brez svoje volje in izredno zahtevna. Najbrž je riba, kajne? Ravno te značilnosti naj bi namreč delale preglavice ribam. Absolutno so preobčutljive in izredno zahtevne predvsem do svoje okolice, manj pa do sebe. Njihova občutljiva naravajih dela tudi podvržene manipulacijam in brez močne volje.

Saj vem, precej negativni opisi, toda tudi slabe značilnosti so del nas, zato jih moramo sprejeti, ob enem pa jih skušati popraviti. Obljubim pa, da bom drugič bolj prizanesljiva, saj vam bom predstavila, katera od Disneyevih princesk ste, glede na vaše zodiakalno znamenje. 😉

 

In mimogrede, tole je bolj za zabavo, pravo astrološko analizo lahko dobite, če jo naročite pri meni. Ponudbo si oglejte tukaj.

 

Rada vas imam, kljub vašim muham. 😉

Vaša Destinna  ♥         

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja