Svetovi v nas

plans-767374

 

Kdo bi si mislil, kako se obrne Usoda. 🙂

Ravno v zadnjem postu, ki sem ga napisala za vas, sem predstavila zvočno kopel z gongi. Potem pa sem prejšnji teden, po zelo dolgem času, pravzaprav po več letih, spet obiskala zvočno kopel. Tokrat kristalno zvočno kopel, s tibetanskimi in kristalnimi posodami ter drugimi tovrstnimi inštrumenti. Vodila jo je zvočna terapevtka Gabrijela Jelka Kolar in odločila se je, da jo bo delala z namenom. Namen je bil ljubezen – ljubezen do sebe, do drugih, do življenja…

Gabrijela je igrala na kristalno liro, kristalne posode, himalajske posode, oceanski boben, šamanski boben, šruti… In zvoki so bili čudoviti, res nekaj posebnega.

Izgubljena v svojih mislih

Točno tako sem se počutila med tem, ko sem bila na pol v meditaciji in pri tem poslušala te čudovite, nenavadne zvoke. Izgubljeno v svojih mislih.

Terapevtka nam je ob koncu povedala, da je skušala z instrumenti v kopel privabiti vse elemente – zrak, ogenj, vodo in zemljo. Moram povedati, da ji je še kako uspelo.

Če se sicer nisem čisto izgubila v zvokih in s tem zdravila svoje telo in dušo, pa se je v mojih mislih odvijalo nešteto zgodb. Bila sem na plaži, v hiški ob morju, v nekem domu, ki ga v resnici še nimam – ne takšnega, name je snežilo, bičal me je veter in plesala sem na pol v transu ob ognju. Pa še marsikaj se je dogajalo.

Če bi vam povedala vse, kar sem doživela, videla in čutila, bi vam morda povedala preveč o svoji podzavesti, zato vam ne bom izdala vseh podrobnosti. 😉 Vam bom pa povedala, da sem med tem skušala analizirati marsikaj o sebi preko slik, ki so se pojavljale v moji glavi, in v resnici tudi ugotovila marsikaj.

Spet se je pokazala tista moja večplastna osebnost, saj sem bila vse – romantična, osamljena, žalostna, vesela, strastna, poltena, prestrašena… dojela pa sem tudi nekatere spremembe, ki so se že prej začele dogajati v meni.

Če boste kdaj imeli možnost, da preizkusite nekaj takega, vam resnično svetujem, da poskusite.

Naša podzavest je prava zakladnica zgodb, in če želite katero raziskati, vas vabim, da si naročite kakšno vedeževanje na destinna@destinna.si.
Sicer pa boste zadovoljni tudi, če se prepustite kaki zvočni kopeli. Kakorkoli, naredite nekaj zase, zaslužite si!

Z ljubeznijo…

Destinna

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja