Moč praznikov

Že od nekdaj so bili prazniki in slavja tisti, ki so povezovali ljudi. Med slavji se je zgodilo marsikaj, kar se brez njih nikoli ne bi, prazniki pa so tudi odlični način za čaščenje narave, velikih dogodkov in življenja samega.

Čas praznikov v resnici zelo malo varira, saj so kristjani prevzeli datume že obstoječih poganskih praznikov, da so krščanske lažje približali poganskemu človeku. V starih časih, pa so prazniki s seboj nosili izredno veliko moč in to je tudi razlog, da imajo mogočen simbolni in morda celo magični pomen tudi danes.

Praznični orakelj

Ker se zavedam pomena in moči praznikov, sem sama izdelala orakeljske karte Praznični orakelj. Za karte sem iskala navdih v praznikih. Prazniki imajo namreč, kot že povedano, že od nekdaj pomembno mesto v naših življenjih. Prinašajo posebne občutke in sporočila, ki jih boste gotovo začutili tudi skozi ta set kart.

Vsak praznik je na karti upodobljen skozi neko poosebitev in za vas sem skozi intuicijo poiskala poosebitve praznikov, ki vam bodo najbližje in vam bodo tudi najlažje podale odgovore, ki jih iščete.

Prepričana sem, da boste mnogi med vami sami zaznali, katera poosebitev pooseblja kateri praznik, a tudi, če ne, ni to nič hudega. Karte so namreč namenjene vam, da boste lažje spoznali sebe, svoja notranja vprašanja in notranje strahove, ne pa čaščenju praznikov kot takih.

Deluje!

Moram vam povedati, da Praznični orakelj zelo dobro deluje. Morda zato, ker sem ga izdelala sama, morda zato, ker prazniki res nosijo toliko moči, morda pa zaradi obojega po malo. Toda dejstvo je, da boste, če boste izbrali vedeževanje s Prazničnim orakljem (skoraj) gotovo dobili odgovore, ki jih iščete, odgovore, ki jih boste razumeli in vam bodo pomagali.

Praznični orakelj bom uporabljala za kombinirano vedeževanje, za postavitev s 3 kartami, kratki nasvet in osebno analizo. Lahko pa jih naročite tudi zase, saj jih je mogoče kupiti v založbi, s katero sodelujem. Njeno ponudbo lahko vidite na spletni strani www.dobri-skupaj.si.

Pokukajte torej na spletno stran s ponudbo Destinne (http://www.destinna.si/ponudba.php) in si naročite vedeževanje s Prazničnim orakljem. Ne bo vam žal!

Z ljubeznijo…

Destinna

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja