2019: Leto temačnejših nagnjen, norih zabav in prelomljenih obljub

Leto, ki je pred nami, bo… kratko malo… najbrž zelo zanimivo, saj nas bo zabavalo, očaralo, zapeljalo…in prevaralo, toda ob enem nas bo tudi mnogo naučilo ter nam marsikaj razjasnilo. Leto bo namreč vodil Drystan, šarmantni in privlačni prevarant, ki pa se v resnici ne dela, da je nekdo drug, ampak smo mi tisti, ki smo mu nadeli masko prečudovitega lepotca in šarmerja.

Glede na to, da ga bosta skozi leto spremljala še dobrodušni in miroljubni Apalala in nežna Sovereign – Suverena, pa se bomo iz težav lažje rešili na miroljuben, nežen način.

Bodo padle maske?

Leto 2019 bo nas, našo državo in ves svet klicalo, da pogledamo izpod mask in navidezne privlačnosti ter sprejmemo tako situacije kot ljudi točno takšne, kot so. Kajti, če bomo iskreni do sebe bomo videli, da se nikoli niso pretvarjali, da so dobri, ne zares. Pokazali so nam pravi obraz, vendar smo bili mi tisti, ki smo ga želeli spregledati in smo mu pripisali pozitivni predznak.

Oči nam bodo mazali z različnimi nepomembnimi aferami, da bomo spregledali pomembnejše stvari. Okrog nas se bo dogajal pomp, zaradi katerega mi sami ne bomo videli celotne in prave slike. Pravzaprav se bodo ljudje in situacije v resnici prikazale točno takšne, kot bodo, toda mi se bomo pustili zapeljati z vsem bliščem okrog njih in v nečem slabšem videli nekaj boljšega. Pravzaprav bomo za to, da nas bodo – po domače – prinesli okrog, krivi kar lepo sami.

Toda najpomembnejše je, da takrat, ko bomo ugotovili, da stvari niso takšne, kot so se nam zdele, ne planemo, ne ponorimo, ampak skušamo miroljubno rešiti težave, z nežnostjo in potrpežljivostjo, saj k temu kličeta tako Apalala kot Suverena.

Drystan bo poskrbel za nepozabno leto

Na osebni ravni Drystan nosi zanimive energije. V nas bo prebudil določene instinkte in mnoge med nami pripravil do tega, da bomo na plan spustili svojo temačnejšo bit, ki je v vsakem od nas. Lahko nosi nepozabne zabave in nore trenutke, v katerih bomo resnično uživali. Lahko prinese eksperimentiranje v spolnosti, nove ljubimce, nepozabne vroče noči in dneve… vendar bomo na koncu ugotovili, da so bili vsi ti užitki – pa na katerem koli področju že bodo – nekako plehki in nas duhovno niso napolnili. Ampak ali je to vedno tako pomembno?

Drystan lahko prinese tudi nove ljubezni – tako velike ljubezni, da bomo skoraj preveč zaljubljeni, da bomo dejansko slepi od ljubezni. Nove osebe, ki se bodo pojavljale v naših življenjih, bodo očarljive, pametne, privlačne, diplomatske. Takšne, da se jim bomo popolnoma prepustili.  Toda te ljubezni in prijateljstva pogosto ne bodo prava in trdna. Zabavala nas bodo nekaj časa, zdelo se nam bo, da nam bodo življenja obrnila na glavo…in tudi res nam jih bodo, toda ne na takšen »dober« način, kot se nam bo zdelo. V vsakem primeru, pa Drystan prinaša pretrgane obljube.

Po drugi strani nas bo Drystan soočil tudi s samimi sabo. Kajti vsi ti trenutki, vsi ti ljudje, v resnici ne bodo skrivali svoje narave, samo mi jo bomo spregledali, da bomo v tistem trenutku lahko uživali in se prepustili dogodku, osebi, čustvom, občutjem…čemur koli že. In, ko bomo to spoznali, nas to lahko močno pretrese, kajti zavedli se bomo, da nam niso lagali drugi, lagali smo sami sebi. In prav to nas bo največ tudi naučilo in nam pomagalo, da bomo drugič ravnali drugače.

Vseeno pa ne smemo spregledati, da bo v letu 2019 z nami hodil tudi Apalala, ki prinaša mir in spokojnost. Vabil in učil nas bo, da miroljubnost ne pomeni neaktivnost. Da je mir v duši in v srcu, kar potrebujemo in v resnici čutimo. Prav zaradi tega se zaradi laži in pretrganih obljub, ki jih bomo doživeli, ne smemo preveč burno odzvati – ne do tistih, ki nas bodo prevarali in ne do samih sebe. S tem se moramo enostavno sprijazniti in se čim več naučiti.

Ta aspekt je še toliko bolj poudarjen, saj bo leto 2019 spremljala tudi Suverena. Ta kliče po nežnosti in prijaznosti. Na srce nam polaga, da moramo pomagati drugim in se ne pehati za luksuzom ali – še huje – za močjo. Suverena bo delala torej na tem, da bomo, tudi če bomo razočarani, ostali zvesti sebi in širili ljubezen. Morda pa nas bo spoznala tudi s svetom kristalov, ki so ji zelo blizu.

Slovenija in svet

Karte, ki nas bodo vodile v letu 2019, kažejo, da se bo tako v Sloveniji kot v svetu pojavilo nekaj t.i. voditeljev, ki bodo očarali množice, vendar v resnici ne bodo nič kaj prida. Prav tako se lahko pojavijo novi influencerji in zvezdniki, ki nas bodo po svoje za nekaj časa zapeljali s svojim razmišljanjem in načinom življenja, nas potegnili v napačno smer. Toda sčasoma bodo maske padle in postalo nam bo jasno, da v resnici sploh niso tako šarmantni, uspešni in privlačni, kot se nam je zdelo na prvi pogled.

Istočasno pa lahko vpliv Drystana povzroči, da bodo številne maske dejansko padle in se bodo razkrili umazani posli. To v Sloveniji – pa tudi v svetu – lahko pripelje do še več afer in škandalov, kot smo jih morda vajeni. Posledično pa lahko pripelje tudi do nasilnih demonstracij, čemur pa se moramo čim bolj izogniti, saj ne bodo prinesle nič dobrega. Apalala in Suverena sta namreč tista, ki bosta poskrbela, da bodo lahko zgolj miroljubni protesti in upori prinesli prave zmage.

Nadaljevalo se bo delo povezano z ohranjanjem narave. V Sloveniji (in tudi v svetu) bodo veliko dali na trajnostni turizem, nastajale pa bodo nove uspešne kampanje za čisto okolje, začensi z že uveljavljenim odstranjevanjem plastičnih vrečk iz prodaje. Takšnih in podobnih akcij bo še več, prav tako bo še več takšnih organizacij, ki bodo svoje prizadevanja usmerili k zdravljenju narave.

Vedno več bo tudi tistih organizacij ali pa bodo obstoječe vse glasnejše, ki bodo zagovarjale enakopravnost in mir na celem svetu. Lahko se pojavi tudi kakšna nova relativno vplivna nevladna organizacija. Ni izključeno niti, da se pojavi kakšna nova prepoznavnejša vera, bolj blizu budističnim verovanjem in nagnjenjem, kot recimo krščanskim.

Prav Suverena pa je tista, ki kaže, da se bo v svetu (ali Sloveniji) najbrž pojavila neka vplivna, najverjetneje nova oseba ženskega spola, ki bo začela krojiti naš svet – v vseh pogledih. Ta ženska bo najbrž klicala k miru in potrpežljivosti, veliko bo delala v humanitarne namene in morda bo v svoji energiji in vplivu ter načinu delovanja nekoliko spominjala na ljubljeno princeso Diano. V vsakem primeru pa bodo prav v letu 2019 – tako vsaj kažejo karte – ženske tiste, ki bodo povečale svoj vpliv, se začele upirati državnim in svetovnim avtoritetam in začele prinašati pozitivne spremembe.

Leto 2019 bo – tako kaže – zabavno in posebno na eni strani ter boleče in poučno na drugi. Želim vam, da bi prelomljene obljube prebrodili s čim bolj celim srcem, in da bi na drugi strani uživali v tistem, kar pa Drystanovo leto prinaša – zabavi, norosti, očarljivosti, seksapilu… Vse bomo prebrodili, če bomo le upoštevali nasvete Apalale in Suverene ter se skušali na vse, kar se nam bo dogajalo, odzivati miroljubno, nežno in zvesto sebi.

Srečno 2019!

Z ljubeznijo…  <3

Destinna

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja