Napoved maj 2019: Šamanka

Maja nas bodo vodile energije mogočne Šamanke, ki nas kliče k odraščanju in spreminjanju vzorcev. Šamanka s seboj nosi poletne energije in tudi mi se v resnici počasi premikamo iz pomladi k poletju, pa čeravno vreme zadnje čase ne kaže tako. Šamanka je izredno ženstvena, je čarovnica, zdravilka in nekdo, ki resnično razume vzorce sveta. Morda nam bo pomagala, da jih bomo lažje razumeli tudi mi.

Napoved za maj

»Odraščaš.«

»Kako lepo je biti otrok, brez ene same velike skrbi na svetu. Toda, kako lepo je tudi odrasti, se razvijati, rasti. Čas je, da stopiš na to pot, da opustiš stare naivne vzorce in sprejmeš odraščanje, kot del življenja,« pravi Šamanka.

Vse to bo pripeljalo do drugačnih pogledov na svet, do tega, da se bomo spremenili. Vendar za nagrado, bomo dobili največ, kar lahko – zares bomo spoznali in sprejeli sebe ter poskrbeli za našo lepo prihodnost.

Kdo je Šamanka?

Šamanka je velika čarovnica, vrač v ženski obliki, ki dobro razume vzorce sveta, ki pozna sebe in ima uvid v tvojo pot, od začetka do konca. S svojimi ženskimi močmi poskrbi za zdravljenje duše in telesa, za kar uporablja naravne cikluse sveta. Še posebej je naklonjena deklicam, ki so stopile na pot odraščanja.

Pokličemo jo, ko potrebujemo vodstvo na naši poti sprememb, ko moramo odrasti in s tem pustiti stare vzorce za seboj. Še posebej pa je njena pomoč dobrodošla ženskam, ki želijo sprejeti svoje žensko, odraščajoče telo, z vsemi oblinami in napakami, ki to v resnici niso.

Ljubi sebe

V obdobju Šamanke bomo najbrž imeli veliko dela sami s seboj. Spraševali se bomo kdo smo, morda nam bodo neki ljudje ali situacije skušali zamajati samozavest, vendar se ne smemo pustiti. Še najmanj pa smemo pustiti sebi, da se obsojamo in dajemo v nič.

»Sebe moraš sprejeti takšnega, kot si danes. Morda si si bil v svojih očeh nekoč bolj všeč, toda verjemi, danes si ravno takšen, kot moraš biti,« pravi Šamanka in tega se bomo morali v maju še posebej dobro zavedati.

Potrudimo se sprejeti svoje telo, sami sebi pogledati v oči in biti srečni samo s seboj. To nam bo prineslo v maju največ.

Pogledati bo potrebno drugače

Obdobje Šamanke lahko prinese tudi razrešitev mnogih težav, vendar le, če bomo nanje znali pogledati z drugega zornega kota in poiskati rešitve tam, kjer jih nismo iskali še nikoli ali smo jih iskali zelo redko.

Mnogi med nami bodo imeli malce preveč naiven pogled na situacijo. Za rešitev bi namreč morali najprej spremeniti svoje vzorce. Prav zato bo, za rešitev, potrebno odrasti. Toda brez skrbi, Šamanka nas bo pri tem podpirala z močno magijo.

Ker pa Šamanka vlada tudi naravnim ženskim ciklusom in reproduktivnim organom, se lahko zgodijo kakšne težave ali nevšečnosti na tem področju. Če boste torej opazili kakšne ginekološke težave, ne odlašajte z obiskom zdravnika.

Maj bo tako zanimiv in poln izzivov, vendar se jih ne smemo ustrašiti. Kljub vsemu pa zaradi energije poletja, prinaša tudi zabavo in dobro počutje. Poleg tega nam bo Šamanka pomagala, da bomo odrasli in našli prave rešitve, tako da je mesec lahko čudovit, če le dovolimo njenim energijam, da nas vodijo.

Z ljubeznijo…

Destinna

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja